Loading Laddar...
 

Handledar / introduktionsutbildning

Välkommen till våra introduktions/ handledarkurser!

Vår introduktionsutbildning för privat övningskörning har vi lagt som en kvällskurs torsdagar kl 17.15-20.45. Både du som skall agera handledare och du som är elev måste gå denna utbildning - samtidigt eller vid skilda tillfällen.

Den som redan har gått en introduktionsutbildning behöver inte gå om den, förutsatt att utbildningen fortfarande är giltig. Utbildningen är giltig i 5 år från det datum den genomfördes. Eleven måste ha en giltig utbildning under hela perioden som man övningskör för behörighet B.

Observera att du som handledare måste ansöka om handledarskap hos Transportstyrelsen via en blankett som kan beställas via länken "körkortsblanketter" här nedan. Eleven skall ansöka om körkortstillstånd, blankett " körkortstillstånd med hälsodeklaration" hämtas via samma länk.

Eleven skall vara minst 15 år och 9 månader vid utbildningstillfället.

Kostnad 550:-/deltagare (= ex: mor + far + dotter = 1650:-) utbildningsmateriel och givetvis fika.

På vår kurs får du som handledare och elev en bra början på den privata utbildningen. Vi analyserar tillsammans risker, och kommer med förslag till lösningar. Vi ser också till att styra upp utbildningen för bästa resultat.

Klicka här för att se kursstarter.

Din anmälan är bekräftad direkt du anmäler dig via vår E-handel. Vid anmälan genom mail eller telefon är anmälan bekräftad efter att du fått en kallelse och räkning via post/ E-post.

OBS obligatorisk leg-kontroll !!

Är något oklart?
Ring oss gärna på 0920-225231 eller läs mer på STR.se eller Körkortsportalen

 

Välkommen!